Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

Taxi Utrecht is uw betrouwbare taxibedrijf voor alle soorten taxivervoer van of naar Utrecht. Onze diensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Utrecht is een prachtige stad die zich bij uitstek leent voor een stedentrip of een korte vakantie. Door de aanwezigheid van de Jaarbeurs en de Faculteit, is Utrecht ook een belangrijke zakelijke metropool. Taxi Utrecht voorziet u altijd van passend taxivervoer in en rondom Utrecht.

Reis met Taxi Utrecht tot wel 40% goedkoper van of naar de Domstad. Wij verzorgen 24/7 taxivervoer naar het centrum van Utrecht, maar ook naar omliggende steden, bezienswaardigheden en hotels. Taxi Utrecht is uw specialist in personen- en groepsvervoer, maar biedt ook rolstoelvervoer, ziekenhuisvervoer en VIP en directievervoer in Utrecht. Met Taxi Utrecht van of naar Rotterdam of Eindhoven Airport? Wij hanteren vaste tarieven.

Taxi Utrecht reserveren

Wilt u winkelen in Utrecht centrum of heeft uw verblijf een zakelijk doeleinde? Taxi Utrecht staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Onze ervaren taxichauffeurs brengen u naar elke gewenste locatie in Utrecht. Zoals hotels en ziekenhuizen. Maar ook als u met de taxi naar de Jaarbeurs wilt reizen staat Taxi Utrecht voor u klaar. Een taxi reserveren in Utrecht? Dat kan bij Taxi Utrecht per telefoon, maar ook via WhatsApp.

 

Steden in de buurt

IJsselstein / Zeist / De Bilt

Hotels Utrecht

Hampton by Hilton / NH Hotel Utrecht / Inntel Hotels Utrecht

Hotspots

Dom van Utrecht / Werfkelders / Stadhuis

Populaire bestemmingen

Utrecht Centraal Station / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888