Inntel hotel Utrecht

Taxi van of naar Inntel Hotel Utrecht

Overnachten in Inntel Hotel Utrecht? Dat doet u in stijl en comfort. Taxi Utrecht laat u vanuit deze accommodatie graag de stad verkennen in één van onze comfortabele taxi’s. Ook voor groepsvervoer en directievervoer van of naar het Inntel Hotel in Utrecht staan wij voor u klaar. Wij hanteren vaste lage tarieven en bieden u altijd een hoogwaardige taxiservice.

Vanuit het Inntel Hotel in Utrecht reist u makkelijk en stijlvol naar dichtstbijzijnde bezienswaardigheden, maar ook naar belangrijke congrescentra of beurslocaties in Utrecht. Daarvoor hoeft u geen gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Taxi Utrecht is uw betrouwbare vervoerder in en rondom Utrecht. Niet alleen voor personen- en groepsvervoer, maar ook voor VIP vervoer en directievervoer staan we vanuit Inntel Utrecht voor u klaar.

Inntel Hotel Utrecht taxi reserveren

Heeft u vanuit het Inntel Hotel in Utrecht een taxi nodig die u snel en veilig naar de gewenste plaats van bestemming brengt? Onze taxi service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Voor particuliere en zakelijke doeleinden. Vanuit het Inntel Hotel in Utrecht verzorgen wij tevens transfers naar luchthavens als Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

 

Adres

Inntel Hotel Utrecht Smakkelaarshoek 24 3511 EC Utrecht

Faciliteiten hotel

Fitnessfaciliteiten, wellness en massage, restaurant, bar

Telefoonnummer

030 - 2020 990

Bereikbaarheid

030 - 2020 990 - ınfoutrecht@inntelhotels.nl

Kamers

Wellness kamer en suite Twin en double kamers Long stay studio

Omgeving

Stadscentrum / Hoog Catharijne / Utrechtse Heuvelrug