Taxi Utrecht Centraal

Taxi Utrecht Centraal

Reizen van of naar het Centraal Station in Utrecht? Dat doet u met Taxi Utrecht niet alleen heel voordelig, maar natuurlijk ook comfortabel en veilig. Onze taxi’s rijden dagelijks vanaf elke locatie in Utrecht naar Centraal. Natuurlijk verzorgen wij ook taxivervoer naar het station in Utrecht vanuit de omliggende plaatsen. U bent altijd zeker van een concurrerend tarief. Onze prijzen zijn tot 40% lager dan andere bedrijven. Uiteraard zonder bijkomende kosten.

Het Centraal Station in Utrecht is één van de populaire bestemmingen die uitstekend te bereiken zijn per taxi. Bijvoorbeeld omdat u de trein gebruikt voor woon- en werkverkeer of om een andere reden. Met Taxi Utrecht reist u altijd op tijd en voordelig naar Centraal. Bijvoorbeeld vanuit het centrum van Utrecht of vanuit de omliggende regio’s. Wilt u van of naar Utrecht Centraal Station reizen per taxi? Taxi Utrecht staat dag en nacht voor u klaar.

Taxi Utrecht van en naar Utrecht Centraal Station

Reist u liever met het openbaar vervoer zodat u tijd en brandstof- of parkeerkosten kunt besparen? Dan is Utrecht Centraal Station een perfect start- of eindstation voor reizen per bus of trein. Taxi Utrecht is uw betrouwbare taxibedrijf. Onze station taxi’s parkeren voor de centrale hal van het station. U kunt uw reis dus direct vervolgen. Een taxi reserveren naar Centraal Station Utrecht? Dat kan bij ons heel eenvoudig telefonisch of via WhatsApp.

 

Steden in de buurt

Zeist / Veenendaal / Driebergen

Hotels Centraal

The Hunfeld / Crowne Plaza Utrecht / Daens Greenhouse

Hotspots

Beatrix Theater / Hoog Catharijne / Tivoli Vredenburg

Populaire bestemmingen

Utrecht Centraal Station / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888