contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de diensten van Taxi Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Onze behulpzame helpdesk beantwoordt uw vragen graag. Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren. Dit kan telefonisch, via WhatsApp maar ook via de website. Raadpleeg ook onze Veelgestelde vragen voor het antwoord op uw vragen en suggesties.

Bij Taxi Utrecht kunt u online een taxi reserveren tot 60 minuten voor het gewenste tijdstip van ophalen. Natuurlijk kun je ook een taxi bestellen via de telefoon. In dat geval volstaat het om slechts 15 minuten van tevoren een reservering te maken. Wilt u zeker zijn van een taxirit in en rondom Utrecht? Dan is het raadzaam om de taxi vroegtijdig te reserveren.
Heeft u een taxirit geboekt bij Taxi Utrecht maar wilt u deze annuleren? Dat kan kosteloos tot 12 uur voor de aanvang van de rit. Is er iets veranderd qua vertrektijden? Geef de wijzigingen gerust aan ons door. Dit kan bij Taxi Utrecht tot 60 minuten voor aanvang.
Wilt u met de taxi van of naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven reizen? Ook dat is mogelijk bij Taxi Utrecht. Bij de reservering geeft u het vluchtnummer aan ons door. Aan de hand van dit nummer kunnen onze chauffeurs zien hoe laat uw vliegtuig landt en vanaf welk tijdstip u opgehaald kunt worden in de algemene vertrekhal, dicht bij uw aankomsthal.
Kinderen mogen mee in de tax. Een veilige rit kan worden gegarandeerd door gebruik te maken van de heupgordels in onze taxi’s. Kinderen mogen ook op schoot gehouden worden. Kinderstoeltjes zijn niet verplicht in Nederlandse taxi’s. Dat is de reden waarom de voertuigen van Taxi Utrecht niet voorzien zijn van kinderstoeltjes.
Online kunt u 1 uur voor vertrek een taxi reserveren. Telefonisch is dat 15 min voor aanvang van de rit. Ons advies hoe eerder hoe beter. mochten er wijzigingen plaats vinden dan is dat geen probleem
Taxi Utrecht com

Plantage 1

3551 DE Utrecht

Tel:030 237 8888‬

E-mail: info@taxiutrecht.com