Taxi Utrecht - Schiphol

Taxi Utrecht - Schiphol

Taxi Utrecht brengt u op elk gewenst tijdstip naar luchthaven Schiphol in Amsterdam. Dat doen wij ook 's nachts en in het weekend tegen vaste en lage tarieven. Bijvoorbeeld omdat u zorgeloos op vakantie of zakenreis wilt gaan. Eigen vervoer of hoge parkeerkosten op de luchthaven zijn met Taxi Utrecht verleden tijd. Wij zorgen altijd voor een aangename taxirit.

Reist u met 4 personen of gaat u met een gezelschap op vakantie? Taxi Utrecht Schiphol biedt ook voordelig groepsvervoer aan. Onze luxe taxibussen tot 8 personen zijn tevens ruim genoeg voor al uw bagage. Met Taxi Utrecht naar vliegveld Schiphol staat altijd garant voor een goed begin van uw reis. U wordt voor de vertrekhal van de luchthaven afgezet.

Taxi Utrecht van en naar Schiphol Amsterdam

Wilt u onbezorgd reizen en u niet druk hoeven maken over de kosten van long-parking op vliegveld Schiphol? Boek uw vliegveld taxi dan nu bij Taxi Utrecht. U profiteert van voordelige en vaste tarieven zonder bijkomende kosten. Onze behulpzame chauffeurs zette u voor de vertrekhal af en helpen u met uw bagage. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat Taxi Utrecht klaarstaat op Schiphol wanneer u na uw reis of vakantie weer naar huis wilt keren.

 

Adres

Amsterdam Airport Schiphol 1118 CP Schiphol

Kiss & Ride

Ceintuurbaan Zuid

Telefoonnummer

020 - 794 0800

Inchecken

Online / Selfservice balie

Onze taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxiplaats

Kiss & Ride / Vertrekhal 4