Taxi Nieuwegein

Taxi Utrecht Nieuwegein

Taxi Utrecht is uw betrouwbare partner wanneer u een taxi nodig heeft van of naar Nieuwegein. Onze chauffeurs brengen u comfortabel, veilig en voordelig naar de gewenste plaats van bestemming. Taxi Utrecht beschikt over een uitgebreid wagenpark. Daarnaast bieden wij verschillende chauffeurs- en taxidiensten aan in de omgeving van Nieuwegein.

Wij staan voor u klaar met personen- en groepsvervoer, maar ook met directievervoer en rolstoelvervoer naar elke gewenste locatie. Uiteraard bent u bij Taxi Utrecht altijd zeker van een voordelig instaptarief en ritprijs. Vaak tot wel 40% goedkoper dan andere taxibedrijven. Een taxi reserveren in Nieuwegein? Dat kan bij Taxi Utrecht per telefoon of WhatsApp. Wij zijn altijd binnen 10 minuten op locatie. Natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Taxi Utrecht van of naar Nieuwegein

Nieuwegein is een mooie plaats met veel bezienswaardigheden, bedrijven en vooraanstaande ziekenhuizen. Taxi Utrecht is uw professionele en betrouwbare vervoerder. Onze taxidiensten zijn ook 's nachts en in het weekend beschikbaar. Bezoek één van de vele hotels in Nieuwegein of reserveer een taxi van of naar het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Taxi Utrecht voorziet u altijd van een comfortabele, veilige en voordelige rit. Vanuit Nieuwegein per taxi naar het vliegveld? Ook dan staan onze chauffeurs voor u klaar.

 

Steden in de buurt

Vianen / Bilthoven / De Meern

Hotels Bunnik

Fletcher Hotel Nieuwegein / Hajé Hotel / Bastion Hotel

Hotspots

Museumwerf Vreeswijk / Natuurkwartier / Zwembad Merwestein

Populaire bestemmingen

Station Nieuwegein / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888