Taxi Utrecht - Amsterdam

Taxi Utrecht - Amsterdam

Taxi nodig van Utrecht naar Amsterdam? Taxi Utrecht voorziet u altijd van een veilige, comfortabel en voordelige reis. Onze taxitarieven zijn tot wel 40% goedkoper. Bezoek het centrum van Amsterdam met de taxi of één van de andere bezienswaardigheden. Zoals Madame Tussaud of de Amsterdamse grachten. Taxi Utrecht is 24/7 beschikbaar.

Vanuit Utrecht met de taxi naar Amsterdam kan voordelige en tegen vaste tarieven. Ook voor groepsvervoer per taxi naar onze hoofdstad staan wij voor u klaar. Onze ervaren taxichauffeurs kiezen altijd de meest economische route. Ook voor VIP en directievervoer naar Amsterdam. Taxi Utrecht is uw taxibedrijf voor taxivervoer van en naar Amsterdam.

Taxi Utrecht van en naar Amsterdam

Wat uw reden voor een bezoek aan Amsterdam ook is, Taxi Utrecht staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en 's nachts. Reserveer uw taxi van Utrecht naar Amsterdam Centraal, de binnenstad of een andere locatie. Reist u vanuit Amsterdam terug naar Utrecht? Ook dan staan onze chauffeurs natuurlijk voor u klaar. Ervaar ons luxe wagenpark voor personenvervoer, VIP- directievervoer en groepsvervoer.

 

Steden in de buurt

Muiden / Alkmaar / Naarden

Hotels Amsterdam

Nova Hotel / The Bulldog Hotel / Flying Pig Downtown

Hotspots

Jordaan / Albert Cuyp Markt / De Dam

Populaire bestemmingen

Amsterdam Centraal Station / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888