Hampton by Hilton Utrecht

Taxi van of naar Hampton by Hilton Hotel Utrecht

Overnachten dichtbij het Centraal Station in Utrecht? Dan verblijft u in het Hampton by Hilton Hotel aan de Boven Catharijnepoort. Vanuit hier bezoekt u de binnenstad van Utrecht, maar heeft u ook een perfecte uitgangspositie voor het verkennen van de omgeving. Taxi Utrecht is uw betrouwbare taxibedrijf. Naast personenvervoer en groepsvervoer, verzorgen wij ook directievervoer en VIP vervoer van en naar het Hampton by Hilton Hotel in Utrecht.

Uiteraard bent u daarbij altijd verzekerd van vaste lage tarieven, zonder bijkomende of verborgen kosten. Taxi Utrecht verzorgt ook luchthaventransfers vanuit Eindhoven of Rotterdam Airport naar alle belangrijke hotels in of rondom Utrecht. Wilt u vanuit het Hampton by Hilton Hotel naar de binnenstad van Utrecht reizen per taxi? Onze taxi’s zijn dag en nacht beschikbaar. Niet alleen van maandag tot vrijdag, maar ook in het weekend.

Hampton by Hilton Hotel Utrecht taxi reserveren

Logeert u in het Hampton by Hilton Hotel in Utrecht vlakbij het Centraal Station? Taxi Utrecht staat voor u klaar. Onze ervaren chauffeurs zijn altijd binnen 10 minuten op de plaats van bestemming. Natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week. Verblijft u in het hotel voor een congres of een zakelijke bijeenkomst? Taxi Utrecht biedt tevens diverse chauffeursdiensten..

 

Adres

Hampton by Hilton Boven Catharijnepoort 4 3511 WN Utrecht

Faciliteiten Hotel

Businesscenter, Fitnessruimte, gratis wifi gratis ontbijt

Telefoonnummer

030 - 2377 033

Bereikbaarheid

030 - 2377 033 - amsun_hampton@hilton.com

Taxi bussen tot 8 personen

Voordelig groepsvervoer in Utrecht met een taxi? Wij hebben de beschikking over luxe taxi bussen tot 8 personen.

Kamers

Twin kamers / Familiekamers / Suites