Taxi Utrecht - Rotterdam Airport

Taxi Utrecht - Rotterdam Airport

Taxi Utrecht is uw vliegveld taxi van en naar Rotterdam Airport. Wij zorgen ervoor dat uw zakenreis, directievervoer of vakantie op een ontspannen en luxe manier begint. Taxi Utrecht brengt u op elk gewenst tijdstip naar de luchthaven in Rotterdam. Natuurlijk ook in de nacht en in het weekend. Onze ervaren taxichauffeurs zijn tijdig op de plaats van bestemming.

Als vliegveld taxi van en naar Rotterdam Airport, bieden wij vanuit Utrecht uitstekende en uitgebreide diensten aan. Reist u met 4 personen of met 8 personen naar het vliegveld in Rotterdam? Taxi Utrecht zorgt voor passend personenvervoer of groepsvervoer. Taxi Utrecht is tevens gespecialiseerd in discrete vliegveld transfers voor VIP gasten en directieleden.

Taxi Utrecht van en naar Rotterdam The Haque Airport

Uw vakantie of zakenreis begint al zodra u plaatsneemt in de luxe taxi’s van Taxi Utrecht. Vliegt u vanaf Rotterdam Airport? Een vliegveld taxi voor 4 personen reserveert u al vanaf € 110,00. U wordt voor de vertrekhal afgezet. Onze vriendelijke taxichauffeurs helpen u natuurlijk ook met uw bagage. Een Taxi vanuit Utrecht naar Rotterdam Airport? Boeken kan bij Taxi Utrecht eenvoudig telefonisch of via WhatsApp. Natuurlijk 24 uur per dag.

 

Adres

Rotterdam Airport / Rotterdam Airportplein 60 / 3045 AP Rotterdam

Kiss & Ride

Rotterdam Airportplein 4

Telefoonnummer

010 - 446 3444

Inchecken

Online / Selfservice balie

Onze taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxiplaats

Kiss & Ride / Hoofdingang