Hotel Utrecht

Taxi van of naar hotels in Utrecht

Taxi Utrecht is uw betrouwbare taxibedrijf in de Domstad. Wij verzorgen luxe en comfortabel taxivervoer van en naar alle hotels in Utrecht. Zoals onder meer Van der Valk Hotel Utrecht, het Hampton by Hilton Hotel, Hotel NH, Bastion Hotel en het Inntel Hotel in Utrecht. Met de taxi services van Taxi Utrecht kunt u de stad en de omgeving 24 uur per dag verkennen.

Wilt u personenvervoer reserveren in Utrecht? Of heeft u directievervoer of VIP vervoer nodig van of naar één van de bovengenoemde hotels? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij hanteren vaste en lage tarieven tot wel 40% goedkoper dan andere taxibedrijven in Utrecht. Zo wordt uw verblijf in Utrechtse hotels nog aangenamer.

Hotels in Utrecht taxi reserveren

Wanneer u als particulier of voor zakelijke doeleinden verblijft in één van de mooie hotels die Utrecht te bieden heeft, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het vervoer. Taxi Utrecht is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per wek beschikbaar. Ook voor luchthaventransfers van Schiphol of Rotterdam Airport naar hotels in Utrecht staan onze chauffeurs voor u klaar.

 

24/7 beschikbaar

24-uurs taxi 7 dagen per week Ook in het weekend

Vaste ritprijzen

Tot 40% goedkoper Geen extra kosten Transparante prijzen

Alle soorten taxi’s

Personen- groepsvervoer Directie - VIP vervoer - Rolstoelvervoer

Snel reserveren

030 - 2378 888 - info@taxicentralecityutrecht.nl

Alle hotels in Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht - Inntel Hotel Utrecht - Hotel NH Utrecht

Luchthavens

Schiphol - Rotterdam - Eindhoven