Antonius ziekenhuis Nieuwegein

Antonius ziekenhuis Nieuwegein

Wilt u comfortabel en veilig van of naar het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein reizen? Taxi Utrecht is gespecialiseerd in ziekenhuisvervoer. Onze ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Ook in het weekend. Een taxi reserveren van of naar Antonius Nieuwegein kan tijdens de bezoektijden, maar ook wanneer u een afspraak heeft met uw behandeld arts.

Is er sprake van een dagopname of moet u de polikliniek bezoeken? Wij voorzien u van een comfortabele heen- en terugreis.Een taxi reserveren van of naar het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein kan ook omdat u om medische redenen niet zelf een voertuig mag besturen. De behulpzame taxichauffeurs van Taxi Utrecht voorzien u altijd van een aangename taxirit. Wij hanteren vaste en lage tarieven zonder bijkomende kosten en een uitstekende service.

Taxi van en naar Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Een taxi reserveren van of naar het Antonius in Nieuwegein doet u bij Taxi Utrecht niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens eenvoudig. Boek uw ziekenhuisvervoer per taxi via WhatsApp of telefonisch. Onze chauffeurs zijn binnen 10 minuten op de plaats van bestemming. Wij hebben tevens taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer. Onze taxichauffeurs zetten u voor de hoofdingang van het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein af.

 

Adres

Antonius Nieuwegein Koekoekslaan 1 3435 CM Utrecht

Poliklinieken

Obesitas kliniek Logopedie Trauma geriatrie

Telefoonnummer

088 - 320 3000

Bezoektijden

15.00 - 20.00 uur

Taxiplaats

Hoofdingang

Specialismen

Diëtetiek Interne geneeskunde Kindergeneeskunde.