UMC Utrecht

UMC Utrecht

Taxi Utrecht is uw betrouwbare vervoerder van en naar ziekenhuis UMC Utrecht. Ons ziekenhuis vervoer is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Het UMC Utrecht bevindt zich in het Utrecht Science Park aan de Heidelberglaan. Onze chauffeurs brengen u middels een economische, snelle en efficiënte route naar de plaats van bestemming.

U reist niet alleen veilig, maar ook comfortabel en tegen het laagste tarief. Ook 's avonds en in de weekeinden. Heeft u geen eigen vervoer maar moet u voor een dagopname, afspraak of behandeling naar UMC Utrecht? Taxi Utrecht is gespecialiseerd in alle soorten taxi ziekenhuisvervoer. Taxi Utrecht staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Taxi van en naar UMC Utrecht

Heeft u passend vervoer nodig naar uw medische afspraak in UMC Utrecht of wilt u vanuit Utrecht met de taxi naar de polikliniek van het UMC ziekenhuis reizen? Onze ervaren en behulpzame taxichauffeurs staan voor u klaar. Heeft u op maat gemaakt taxivervoer of rolstoelvervoer nodig van of naar UMC Utrecht? Ook dan kiest u voor Taxi Utrecht.

 

Adres

UMC Utrecht Heidelberglaan 100 3584 CX Utrecht

Poliklinieken

Cardiologie Oogheelkunde Gynaecologie

Telefoonnummer

088 - 755 5555

Bezoektijden

15.00 - 20.00 uur

Specialismen

Acute interne geneeskunde Endocrinologie Vaatchirurgie

Taxiplaats

Hoofdingang Eerste verdieping