Taxi De Meern

Taxi Utrecht De Meern

De Meern dichtbij Utrecht is heel goed per taxi te bereiken. Taxi Utrecht is uw betrouwbare taxibedrijf voor diverse soorten personen- en groepsvervoer. Reis per taxi naar familie in De Meern of kies voor een vliegveld taxi van De Meern naar de bekende luchthavens in Nederland. Taxi Utrecht voorziet u altijd van een hoogwaardige en vriendelijke service. Daarbij profiteert u van vaste tarieven die tot wel 40% goedkoper zijn dan andere taxi’s.

Wilt u een taxi reserveren van of naar De Meern? De chauffeurs van Taxi Utrecht zijn altijd snel op de gewenste plaats van bestemming. Niet alleen overdag, maar natuurlijk ook ‘s nachts en in het weekend. Voor taxivervoer van of naar De Meern is Taxi Utrecht 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij verzorgen ook directievervoer en VIP vervoer. Zorgvervoer of rolstoelvervoer nodig naar een ziekenhuis dichtbij De Meern? Maak dan gebruik van onze speciale taxidiensten. Onze hulpvaardige chauffeurs staan voor u klaar.

Taxi Utrecht van of naar De Meern

Verblijft u om een zakelijke reden in De Meern of wit u de prachtige omgeving verkennen? De Meern is bij uitstek geschikt voor taxivervoer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw voertuig of de bereikbaarheid van een speciale locatie of een hotel in De Meern. Taxi Utrecht is altijd binnen 10 minuten op de gewenste locatie. Ook de binnenstad of het station van Utrecht is met een taxi vanuit De Meern altijd binnen handbereik. Een taxi reserveren van of naar De Meern? Dat kan per telefoon of WhatsApp.

 

Steden in de buurt

Maarssen / Bunnik / IJsselstein

Hotels Maarssen

Ernst Sillem Hoeve / Inntel Hotels Utrecht / Hotel NH Utrecht

Hotspots

Mariakerk / Hoge Woerd / Meernbrug

Populaire bestemmingen

Station De Meern / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888