Bastion hotel Utrecht

Taxi van of naar Bastion Hotel Utrecht

Taxi Utrecht verzorgt al uw ritten van of naar Bastion Hotel Utrecht. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Domstad, maar ook voor zakelijke doeleinden. Bastion Hotel Utrecht biedt 146 luxe kamers en andere faciliteiten. Zoals een fitnessruimte en een restaurant.Taxi Utrecht is uw professionele taxibedrijf van en naar dit hotel in Utrecht.

Ook voor luchthaventransfers, zakelijke afspraken in de stad of directievervoer vanuit het Bastion Hotel staan de ervaren en betrouwbare chauffeurs van Taxi Utrecht voor u klaar. Natuurlijk 7 dagen per week en 24 uur per dag. Wij beschikken over een luxe wagenpark dat geschikt is voor personenvervoer, groepsvervoer, directievervoer en discreet VIP vervoer.

Bastion Hotel Utrecht taxi reserveren

Het Bastion Hotel Utrecht is een uitstekende uitvalsbasis om een taxi te reserveren voor het verkennen van de stad. Uiteraard zijn onze taxichauffeurs altijd binnen 10 minuten op de plaats van bestemming. Zo wordt uw verblijf in het Bastion Hotel Utrecht nog aangenamer. Een taxi reserveren in Utrecht? Dat kan eenvoudig online of snel en makkelijk via WhatsApp. Natuurlijk bent u bij Taxi Utrecht altijd zeker van vaste en lage tarieven.

 

Adres

Bastion Hotel Utrecht Mauritiuslaan 1 3526 LD Utrecht

Faciliteiten hotel

Fitnessfaciliteiten, 24-uurs receptie, restaurant, bar lounge

Telefoonnummer

030 - 2871 400

Bereikbaarheid

030 - 2871 400 - Contactformulier

Kamers

Comfort kamers / Deluxe kamers / Deluxe King kamers

Omgeving

Jaarbeurs Utrecht - NBC congrescentrum - De Uithof