Van der valk Utrecht

Taxi van of naar Van der Valk Hotel Utrecht

Verblijft u in Van der Valk Hotel Utrecht en heeft u een taxi nodig naar de binnenstad of naar uw logement? Taxi Utrecht staat voor u klaar. Wij verzorgen alle soorten taxivervoer van en naar Van der Valk Hotel Utrecht. Ook groepsvervoer tot 8 personen vanaf het Van der Valk Hotel verzorgen wij graag. U reist altijd comfortabel, veilig en voor het scherpste tarief.

Bent u op vakantie in Van der Valk Hotel Utrecht en afhankelijk van vervoer? Taxi Utrecht brengt u snel en voordelig waarheen u dat wilt. Onze taxi’s zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ook wanneer u vervoer zoekt van of naar de bezienswaardigheden in de buurt van het Van der Valk Hotel in Utrecht. Onze taxichauffeurs staan graag voor u klaar.

Van der Valk Hotel Utrecht taxi reserveren

Wilt u een taxi reserveren om van of naar Van der Valk Hotel Utrecht te reizen? Bij Taxi Utrecht kan dat op verschillende manieren. U kunt uw taxi online reserveren, maar ook telefonisch of via WhatsApp. Onze taxi’s rijden natuurlijk ook s‘nachts en in het weekend. Directievervoer of VIP vervoer nodig van of naar Van der Valk Hotel Utrecht? Ook dan kunt u gebruik maken van de professionele en betrouwbare taxiservice van Taxi Utrecht.

 

Adres

Van der Valk Utrecht Winthontlaan 4-6 3526 KV Utrecht

Faciliteiten hotel

Wellness en fitness, Fietsverhuur, congres, restaurant, sky lounge

Telefoonnummer

030 - 8000 800

Bereikbaarheid

030 - 8000 800 - utrecht@valk.nl

Kamers

Comfort kamers. Mindervalide kamers Luxe kamers en suites.

Omgeving

Beatrix Theater / Domtoren / Tivoli