Antonius ziekenhuis Utrecht

Antonius ziekenhuis Utrecht

Taxi vervoer naar het Antonius Ziekenhuis in Utrecht? Taxi Utrecht hanteert een vast en laag tarief van € 19,50. Zonder bijkomende kosten. Voor ziekenhuisvervoer per taxi zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze ervaren chauffeurs zijn binnen 10 minuten op de gewenste plaats van bestemming. Per taxi van of naar het Antonius ziekenhuis aan de Soestwetering in Utrecht? Taxi Utrecht voorziet u altijd van een comfortabele taxirit.

Bijvoorbeeld tijdens bezoektijden, maar ook wanneer u vervoer nodig heeft voor afspraken of poliklinische bezoeken. Op maat gemaakte service nodig? Taxi Utrecht denkt graag met u mee. Bijvoorbeeld voor taxivervoer naar het Antonius ziekenhuis in Utrecht voor periodieke afspraken of behandelingen. Onze taxi service is dag en nacht bereikbaar en beschikbaar.

Taxi van en naar Antonius Ziekenhuis Utrecht

Heeft u een afspraak met uw behandeld arts of is er een andere reden waarom u het Antonius ziekenhuis in Utrecht moet bezoeken? Taxi Utrecht zet u voor de hoofdingang af. Uiteraard halen wij u na uw bezoek of afspraak ook weer op. Onze taxichauffeurs zijn vriendelijk, servicegericht en behulpzaam. Maakt u gebruik van een rolstoel? Taxi Utrecht is ook uw partner in rolstoelvervoer van en naar het Antonius ziekenhuis in Utrecht.

 

Adres

Antonius Utrecht Soestwetering 1 3543 AZ Utrecht

Poliklinieken

Hartcentrum MDL urologie

Telefoonnummer

088 - 320 3000

Specialismen

Sportgeneeskunde Reumatologie Oncologie

Bezoektijden

15.00 - 20.00 uur

Taxiplaats

Hoofdingang