Taxi Utrecht - Eindhoven Airport

Taxi Utrecht - Eindhoven Airport

Vanuit Utrecht naar Eindhoven Airport met de taxi? Dat doet u met Taxi Utrecht niet alleen heel voordelig, maar ook flexibel en uiterst comfortabel. Een goed en ontspannen begin van uw vakantie of zakelijke vlucht. Met Taxi Utrecht naar Eindhoven Airport? Dat kan bij ons al voor een vast en laag tarief vanaf € 140,00. Natuurlijk zonder extra bijkomende kosten.

Taxi Utrecht is ook uw vliegveld taxi voor groepsvervoer en directievervoer van en naar Eindhoven Airport. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u met een economische route aankomt op de luchthaven. U bent altijd ruim op tijd voor uw vlucht. Na uw reis vanaf het vliegveld in Eindhoven ook weer per taxi naar Utrecht reizen? Wij staan voor u klaar.

Taxi Utrecht van en naar Eindhoven Airport

Goedkoop vliegen naar allerlei bestemmingen doet u via Eindhoven Airport. Ook voor uw luchthaventransfer wilt u liever niet te veel betalen. Taxi Utrecht is uw taxibedrijf voor vliegveld transfers van en naar Eindhoven Airport. Natuurlijk 7 dagen per week en 24 uur per dag tegen lage en voordelige tarieven. Gaat u op vakantie of op zakenreis? De behulpzame chauffeurs van Taxi Utrecht zetten u voor de hoofdingang van Eindhoven Airport af.

 

Adres

Eindhoven Airport Luchthavenweg 25 5657 EA Eindhoven

Kiss & Ride

P1 parkeergarage

Telefoonnummer

088 - 157 9205

Inchecken

Online-Selfservice balie

Onze taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxiplaats

Taxistrook terminal