Hotel NH Utrecht

Taxi van of naar Hotel NH Utrecht

Een verblijf in Hotel NH Utrecht is niet compleet zonder een fijne sightseeing door de stad, het bezoeken van bezienswaardigheden in de omgeving of het in stijl arriveren op zakelijke afspraken. Laat uw eigen auto staan en profiteer van de taxiservices van Taxi Utrecht. Vanuit NH Hotel Utrecht brengen wij u voordelig, veilig en comfortabel naar elke gewenste locatie.

NH Hotel Utrecht heeft diverse fijne faciliteiten waar u als hotelgast gebruik van kunt maken. Zoals een fitnessruimte en een aangenaam buitenterras. Hotel NH in Utrecht bezoekt u ook om zakelijke redenen. Het hotel heeft een business center en diverse vergaderfaciliteiten. NH Hotel is tevens rolstoelvriendelijk. Taxi Utrecht verzorgt tevens maatwerk rolstoelvervoer.

Hotel NH Utrecht taxi reserveren

Taxi Utrecht laat u graag kennismaken met de omgeving rondom Hotel NH in Utrecht. Onze taxidiensten zijn 14 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Dat biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Directievervoer nodig in Utrecht of van of naar Hotel NH? Ook dan staan de ervaren en betrouwbare taxichauffeurs van Taxi Utrecht voor u klaar.

 

Adres

Hotel NH Utrecht Jaarbeursplein 24 3521 AR Utrecht

Faciliteiten hotel

Sportschool, rolstoeltoegankelijk, buitenterras

Telefoonnummer

030 - 2977 977

Bereikbaarheid

030 - 2977 977

nhutrecht@nh-hotels.com

Kamers

Standaard kamer 2-4 p Superior en familiekamers Junior suite

Omgeving

Stadscentrum Hoog / Catharijne / Utrechtse Heuvelrug