Taxi Bilthoven

Taxi Utrecht Bilthoven

Een taxi boeken in Bilthoven doet u vertrouwd en voordelig bij Taxi Utrecht. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en ervaren taxichauffeurs. Voor alle soorten taxiritten van of naar Bilthoven. Natuurlijk ook ‘s nachts en in het weekend. Reis comfortabel met de taxi naar of vanaf Bilthoven. Naar afspraken in de omgeving of andere hotspots in de provincie. Zakelijke bijeenkomsten? Taxi Utrecht verzorgt ook VIP en directievervoer in Bilthoven.

Een taxi reserveren in Bilthoven kan bij Taxi Utrecht via telefoon of WhatsApp. Onze behulpzame helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Vanuit Bilthoven met de taxi naar Schiphol Amsterdam of Rotterdam Airport? Vanuit Bilthoven een taxi nodig naar een afspraak in de buurt? Taxi Utrecht draagt 24/7 zorg voor passend vervoer. Wij verzorgen personen- en groepsvervoer in Bilthoven, maar ook rolstoel- en zakelijk vervoer.

Taxi Utrecht van of naar Bilthoven

Bilthoven ligt centraal in Nederland en dicht bij Utrecht. Daarom is de plaats een goede uitvalsbasis voor een stedentrip of een zakenreis. Vanuit Bilthoven met de taxi naar Utrecht of één van de omliggende steden? Taxi Utrecht is altijd binnen 10 minuten ter plaatse. Natuurlijk ook ‘s nachts en in het weekend. Bijvoorbeeld als u vanuit Bilthoven met de taxi naar een luchthaven wilt reizen of bezienswaardigheden in de omgeving wilt bezoeken.

 

Steden in de buurt

Maarssen / Zeist / Vleuten

Hotels Bilthoven

Van der Valk Hotel de Bilt / Ernst Sillem Hoeve / Royal Woodlands

Hotspots

Tolhuis / Bos Park / Eyckenstein

Populaire bestemmingen

Station Bilthoven / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888