Taxi Vleuten

Taxi Vleuten

Heeft u taxivervoer nodig in of rondom Vleuten? Taxi Utrecht hanteert vaste en lage tarieven voor taxiritten van en naar Vleuten. Natuurlijk zonder bijkomende kosten. Taxi Utrecht heeft een luxe en uitgebreid wagenpark. Geschikt voor alle soorten personenvervoer, groepsvervoer en directievervoer van of naar Vleuten. Een taxi boeken in Vleuten kan bij Taxi Utrecht 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze taxi’s rijden ook in het weekend.

Een taxi reserveren of boeken in of naar Vleuten? Dat kan bij Taxi Utrecht telefonisch of via WhatsApp. Bijvoorbeeld voor zakelijke afspraken, taxivervoer naar een evenement in Vleuten of in de nabije omgeving. Vanuit Vleuten per taxi naar vliegveld Schiphol, Rotterdam of Eindhoven Airport? Ook dat is bij Taxi Utrecht mogelijk tegen vaste en voordelige tarieven.

Taxi Utrecht van of naar Vleuten

Vleuten is het groene hart van de provincie Utrecht. Reis met Taxi Utrecht comfortabel en voordelig naar één van de hotspots in de omgeving. Zoals Kasteel de Haar of het Maximapark. Verblijft u in één van de hotels in of rondom Vleuten? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Taxi Utrecht. Uiteraard ook voor VIP vervoer en directievervoer.

 

Steden in de buurt

De Meern / Maarssen / Harmelen

Hotels Vleuten

Hotel de Brouwerij / Carlton President / Van der Valk Breukelen

Hotspots

Maximapark / Kasteel de Haar / Willibrordkerk

Populaire bestemmingen

Station Vleuten / Centrum

Taxidiensten

Personenvervoer / Groepsvervoer / VIP directievervoer

Taxi reserveren

030 237 8888