Over ons

Over ons

Taxi Utrecht is al jarenlang uw vertrouwde taxibedrijf in Utrecht en omgeving. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste taxicentrales in de Domstad. Ons dynamische bedrijf blijft groeien en daar zijn wij trots op. Uw veiligheid, comfort en tevredenheid staan tijdens al onze taxiritten en binnen ons team van chauffeurs centraal.

Taxi Utrecht werkt met een hecht team van ervaren en gediplomeerde taxichauffeurs. Zij zijn in het bezit van alle benodigde licenties om u van de beste ervaring te kunnen voorzien. Ook ons wagenpark blijven wij uitbreiden.

Naast personenvervoer verzorgt Taxi Utrecht ook groepsvervoer tot 8 personen, directievervoer en VIP vervoer. Daarnaast zetten wij ons al jarenlang in voor op maat gemaakt zorgvervoer. Zoals ziekenhuis- en rolstoelvervoer.

Onze 6 beloftes

Altijd het laagste tarief

Taxi Utrecht hanteert transparante tarieven voor al haar taxivervoer. Vaste ritprijzen, zonder bijkomende kosten

Luxe wagenpark

Reizen in stijl en op maat gemaakt voor uw wensen? Taxi Utrecht beschikt over een luxe en uitgebreid wagenpark.

VIP en directievervoer

Taxi Utrecht verzorgt VIP en directievervoer waarbij discretie is geboden. Uw genodigden of speciale gasten zijn bij ons in vertrouwde handen

Flexibele betaalmogelijkheden

Betaal zoals u dat wilt. Taxi Utrecht accepteert creditcards, contante en pinbetalingen. Zakelijke klant? Ook bestellen op rekening is mogelijk

Erkende taxichauffeurs

Onze ervaren en erkende taxichauffeurs zijn in het bezit van alle benodigde licenties. Zij voorzien u altijd van de hoogste standaard. .

24/7 taxi service

Taxivervoer wanneer u dat wilt? Taxi Utrecht is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook in het weekend.